Контакти

Гр. Пловдив
Бул: „6-ти Септември” 223 /База „Нордикс”/
тел./факс: 032/ 600 656; 032/ 032/628 516
моб.: 0888/ 47 90 54; 0879/ 16 35 36
e-mail:


Работно време
Делнични дни: 9:00 - 17:30
Събота: 9:00 - 14:00
Неделя: Почивен ден

Гр.София
Бул: „Европа” 142
тел./факс: 02/ 930 60 31
моб.: 0885/ 80 55 12; 0879/ 16 35 37
e-mail:


Работно време
Делнични дни: 9:00 - 17:30
Събота: 9:00 - 14:00
Неделя: Почивен ден

Гр.Варна
Ул. „Прилеп” 66
тел./факс: 052/ 601 169
моб.: 0885/ 80 55 11; 0879/ 16 35 34
e-mail:


Работно време
Делнични дни: 9:00 - 17:30
Събота: 9:00 - 14:00
Неделя: Почивен ден

Гр.Бургас
Ул. „Индустриална” 47
тел./факс: 056/ 843 035
моб.: 0885/ 80 55 10; 0879/ 16 35 38
e-mail:


Работно време
Делнични дни: 9:00 - 17:30
Събота: 9:00 - 14:00
Неделя: Почивен ден

 

Форма за контакт

Captcha image