Въздушни възглавници:

ГАФФАР ЕООД е водеща на пазара в търговията с въздушни възглавници. Предлагаме възглавници на водещи производители като: CONTITECH, BLACKTECH и FIRE RINGS. Качеството и цените ни са всеизвестни. При нас може да намерите въздушни възглавници и основи за всякакви видове марки камиони, ремаркета и кабини. Достатъчно е да посочите оригинален номер на търсената от вас възглавница.

Въздушни възглавници – гумени:

Предназначени са за автобуси и по-леко товарни превозни средства. Благодарение на специалната смес от която са изработени работят безпроблемно при температура от -40 °C до 70°С.

Въздушни възглавници с метална основа:

Тези видове се използват предимно при камионите и влекачите, както и при някои видове автобуси. Произвеждат се в цилиндрична или конична форма и се използват за тежкотоварен транспорт. . Благодарение на специалната смес от която са изработени работят безпроблемно при температура от -40 °C до 70°С.

Гофрирани въздушни възглавници:

Тези възглавници се състоят от един или повече етажа и имат широк спектър на приложение. Монтират се лесно, изискват по-малко поддръжка и имат по-дълъг живот.

 

Въздушни възглавници за кабини:

Тези възглавници са разработени с цел защита на водача от лошите пътни условия и му осиуряват максимален комфорт.

Възглавници за седалки:

Предназначени са да осигурят на водачите по –комфортно пътуване. Те намалят умората на водача причинени от пътните условия. По този начин предотвратяват серизни здравословни проблеми.